Vart tog du vägen..? | Mia Zetterström, 21 år

Mia Zetterström, 21 år

Annons

Vart tog du vägen..?

Energin bara försvann, hade iaf mycket mer innan, inte för att jag studsade runt… Eller ska jag vara helt ärlig så gjorde jag typ det, försökte iaf stå på händer mot garderobs dörren, just för att det var 1000 år sedan jag gjorde det. Jag var typ rädd….Är det pinsamt att säga det? Men ni vet när man tvekar och känner rädslan krypa på, då tar man ju inte all sats så man kommer liksom inte upp. Men jag gjorde det en gång och det fick vara nog efter den 😉 haha. Herregud..

Iaf så har jag precis ätit, jag åt pannkakor idag IGEN, man får ta vad man har hemma innan man fått lön såhär, herregud. Så jag stog och stekte samtidigt som jag åt för jag tänkte att om jag ger mig ut på pwn så kanske jag hinner bli hungrig så äter innan, men jag fick så himla ont i magen och mådde illa efteråt så hamnade i sängen med datorn i knät, och nu är det grått ute. Jag skulle ju gått ut när det var sol, typiskt. Men jag SKA ut, så är det bara. Inge väder hindrar mig, man blir bara lite mindre peppad!

DSC_2344

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats