Vad tycker ni? | Mia Zetterström, 21 år

Mia Zetterström, 21 år

Annons

Vad tycker ni?

Jag funderar på en sak… För att få lite flow i den här bloggen och göra den lite roligare, för jag personligen tycker att den är rätt trist, har inte så mycket skriva om eller lägga upp. Håller ni inte med mig?

Men då tänkte jag såhär… Eftersom att jag är så fantasilös som jag är så får ni hjälpa mig. Jag tänkte iaf börja med “Dagens fråga” Och då kommer ni in i bilden, ni hjälper mig med en fråga som jag ska svara på. Om flera skriver frågor så tar jag en fråga per dag, men ni får alltså ställa frågan närsom och jag svarar på den i “Dagens fråga” Och om ni är så tråkiga och lata och inte ställer några frågor till mig så får väl jag själv ställa en fråga till mig själv, men det kanske inte blir så roliga frågor då.

Grejen men detta är att det är roligt för mig att veta vad ni vill veta om mig och ni har något roligt att läsa, läsa det ni vill veta om mig istället för att jag sitter och bara babblar en massa strunt ni inte vill läsa, eller hur? Så kom igen, mata mig med frågor så blir jag glad denna söndag kväll 🙂

Puss på er!

Pictures19

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats