Träning... | Mia Zetterström, 21 år

Mia Zetterström, 21 år

Annons

Träning…

Jag tappade min träning för ca 2 månader sen och jag hade väldigt svårt att ta upp det igen, motivationen var på noll, och det deprimerade mig då jag kom in i träningen så bra och hårt när jag var igång och ville aldrig sluta, och så kände jag även när jag tappade motivatonen till det. Kändes som att jag inte hade tid fast jag hade det osv… Både jag och Micke gjorde det.

Jag älskar att träna och älskar träning, känslan är magisk efter och under träning, att det är jobbigt och att man vill kämpa och nå någonting som man vill uppnå och sedan att göra det.

Nu har jag äntligen kommit igång, någorlunda iaf, inte alls som innan men nu har jag iaf tagit det jobbiga steget att träna första passet, dock har jag inte kommit till gymmet ännu, men har iaf förnyat det så nu är det lättare att ta sig dit. Nu känns det dock att man börjar om på noll, som känns sådär, att man måste ha nya mål att nå som man redan hade kommit till innan och då hade nya mål. Så tillbaka på ruta ett igen.

Igår iaf så tog jag och Micke en ordentlig PW på 7 km, och en löpar tur sista bite, och löpning/joggning är min svagaste punkt, har sjukt dålig kondition och tycker det faktiskt är tråkigt och bara jobbigt och tungt. Men efter löparbiten så ville jag bara ut och löpa ännu mer. Vi körde iaf lite hemma träning, mage armar, bröst och lite rumpa. Och tro det eller ej, men jag har sån träningsvärk idag, haha. Illa, men bra. Känslan är skön att ha träningsvärk igen 😉 SÅ nu är det bara att kötta på.

IMG_0613

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats