Torsdag! | Mia Zetterström, 21 år

Mia Zetterström, 21 år

Annons

Torsdag!

Det är redan Torsdag och jag har jobbat på salongen idag och har haft ändå rätt mycket att göra. Imorgon jobbar jag sista dagen och har två kunder och sedan ska vi åka till kista och julhandla, men jag ska ändå försöka att hålla i pengarna 😉

Ang. Salongen så ska jag faktiskt inte jobba kvar där och ska inte till någon ny salong heller. Det är ju så att jag är egen företagare och det är ganska tufft och jag orkar inte med det, vill testa något annat. Och som anställd får man skit betalt för så mycket slit, så nä, inte det heller. Jag älskar att jobba som frisör och älskar det jag gör och har bra med kunder, men det är inte värt den väntan som är år att vänta på att företaget ska börja rulla igång på riktigt, inte den här åldern när man vill göra så mycket och behöver då pengar. Jag kommer självklart inte att lägga ner helt eftersom att jag älskar att frisera. Men då vet ni.

Så därför är det så mycket denna månad eftersom att jag flyttar ut från salongen + att jag och micke flyttar här ifrån och mellan landar hemma hos mina föräldrar ett tag tills vi hittar en lägenhet 🙂 Frågor på det? haha.

Snapshot_20121220_5

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats