Tisdag och nu är jag hemma! | Mia Zetterström, 21 år

Mia Zetterström, 21 år

Annons

Tisdag och nu är jag hemma!

Hallå allesammans!

Nu är jag hemma ifrån jobbet, idag har det vart mycket att göra, eller inte hur mycket som helst, men nu börjar det komma igång igen och det är skönt, har haft två långa kunder idag och har även fortsatt på mitt hår som inte är klart ännu men nu är det nära, måste vila det nu bara eftersom jag har blonderat det. Jag ska visa er sen hur det ska bli och hur det ser ut nu 😉 lovar..

Har hållt på en massa inom företaget idag också och nu med och allt är en ända röra och kaos, kortläsare jag är registrerad på har slutat fungera så det måste tas tag i och en massa papper som inte riktigt stämmer, papper jag inte får ut från kassan, pengar och ja en salig röra, blir tokig ibland och förstår ingenting, blir för mycket bara, åh.. Måste tacka min älskade Far som hjälper mig sååååå MYCKET som han gör, han gör typ allt kan man säga och jag är så himla glad att jag har honom för annars hade detta aldrig funkat kan man ju lugnt säga.

Morgon dagen är full så det är hur skönt som helst faktiskt, hoppas bara att löshår kommer imorgon som jag beställt som jag ska sätta i på en!

IMG_0357

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats