Tillbaka till Norge! | Mia Zetterström, 21 år

Mia Zetterström, 21 år

Annons

Tillbaka till Norge!

Då är man tillbaka hemma i Norge, och den här gången känns det inte alls jobbigt att komma tillbaka, visst var det underbart att vara hemma, jobbigt att åka där ifrån och bara så sjukt skönt att vara HEMMA. Självklart… Men när jag kom tillbaka kände jag ändå att detta var mitt egna hem, nu har man bara vart i andras hem, visst hos föräldrarna så är det ju ändå ens egna också, men man bor ju inte där längre.

Men gud så mycket man har hunnit med och gjort, helt underbart. Fått sommar hemma i sverige, och vara ledig i det. Dock igår när jag vaknade hemma i sverige och skulle åka till Arlanda, så är jag DUNDER sjuk. Feber och grejer. Så när jag kommer hem till lägenheten så tvär däckar jag i sängen och kunde inte jobba som jag skulle göra senare på kvällen. Sover och vaknar lite hela tiden ända tills idag, idag mår jag bättre, men är absolut INTE frisk alls. Så jag kan inte jobba idag heller, då om jag gör det kommer jag bli jätte sjuk känner jag :/ Micke har åkt iväg och jobbat där jag jobbar, eftersom att det är hans extra jobb, och det känns inge kul att inte kunna jobba med honom idag, vi är ett sånt bra team när vi jobbar 😉

Iaf så har jag dragit mig utanför dörren iaf, sitter här i utemöblerna med datan i eftermiddags solen, underbart det med. Nu vill jag bara bli fullt frisk så jag kan börja träna på allvar och jobba 🙂

1005666_10151650699849682_859039136_n-horz

1. Ute på sjön där jag hör hemma, med syster, micke + familj – 2. Med mina bästavänner som äntligen är samlade. – 3. Träffas Mats Sundin ute på Högmarsö.

994308_10151658797094682_1006365385_n-horz

1. Ute på sjön samma dag som förra bilden. 2. Micke har precis hoppat fallskärm. 3. Förfest i Onsdags innan utgång med bästavännerna som inte vart samlade på månader.

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats