Till mina extensions kunder och blivande! | Mia Zetterström, 21 år

Mia Zetterström, 21 år

Annons

Till mina extensions kunder och blivande!

Hallå allesammans!

Det är ju många som vill förlänga håret nu till jul och nyår, eller det är väl alltid en massa som vill det.

Det är så att dom som jag beställer hår ifrån har höjt sitt pris på sitt hår, så jag kommer att höja mitt pris med 200 kr, egentligen är det inte stor skillnad. Men den största grejen är den att jag tycker att deras kvalité på deras hår har förändrats och blivit sämre, eller det ljusa och blonda håret har blivit det, dom som jag satt i hår det senaste, kanske har märkt det?

Men det är så iaf att jag funderar på att byta märke helt och hållet till ett ställe som heter Gocciani, som är hur grymt hår som helst, jag vet flera som bara har flyttat upp håret när dom åkt ner lite eller att sitt egna hår har växt och sedan haft samma hårförlägning i, i ca 6 månader till 1 år. Och om jag byter till det märket kommer jag att höja mitt nuvarande pris till ca 1000:- – 1200:- och jag känner att det här är lite upp till er, hur mycket ni vill lägga ut, självklart kommer jag att räckomendera gocciani´s hår eftersom att man kommer kunna ha det mycket längre och det är mycket bättre kvalié på håret, men dom som vill sätta i hår kommer att få välja mellan det här, men jag skulle vilja att mina kunder som jag satt i hår på inom 1-2 senaste månaderna ska skicka ett mail till mig och berätta hur ni tycker håret är? jag får höra jätte olika, kan ni skriva för och nackdelar och vad för färg ni har på håret? svart, brunt, eller blont? Men jag vill iaf att ni ska veta, men ni kan också välja vad ni är villiga att betala, men det är också mer värt att lägga ut pengar för att sedan få ett riktigt bra hår som håller mycket längre. Hoppas allt detta är ok med er!

Här är två förlägningar jag gjorde för 1 år sedan!

164334_492849299681_756549681_6282585_6112189_n

167355_492850099681_756549681_6282608_706750_n

Kontakta mig på Miazfrisor@live.se!!

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats