Tid för sig själv! | Mia Zetterström, 21 år

Mia Zetterström, 21 år

Annons

Tid för sig själv!

Ikväll har jag haft egen tid för mig själv bara.. Eftersom att hjärtat jobbar natt. Så då måste man ju försöka hitta på något, inte för att jag gjort någe speciellt men det kan vara väldigt skönt det med.

Jag passade på att ränsa en massa bilder på datan och föra över dem till min externa hårddisk, skönt att ha alla bilder samlade där, men man blir så rädd att den ska pajja och alla bilder försvinner, herregud, mardröm… Men gud så kul det är att kolla på gamla bilder man hade på den då.

Eftersom att jag alltid använder Mickes data så lägger jag ju in alla mina bilder på den också, och jag invarderar hans dator med bilder, eftersom att han aldrig lägger in bilder, och om han gör det så för han över det till sin externa hårddisk direkt, han är lite duktigare än mig 😉 Så jag ska försöka börja använda min egna dator lite bättre, men har bara min mini pc med mig och jag gillar inte den riktigt, den är lite för liten och osmidig fast den är liten, hehe. Aldrig nöjd, eller hur? Ska ta och skaffa mig en egen bra som jag är nöjd med en vacker dag, men just nu behöver vi ju inte fler än 1 att använda, bara jag blir lite bättre på att sköta mina grejer lite bättre så jag inte invarderar hela datan med mina grejer haha. Tjejer brukar vara bra på att invardera killars saker, som badrums skåp och grejer 😉 haha.

Nej, nu ska jag slå på en film och försöka somna. Imorgon blir det att färga en kollegas hår och ska ta och försöka färga mitt hår också, och ta mig till gymmet, eftersom att jag förnyat mitt gymkort nu. Och jag tränade faktiskt första gången idag på ca 2 månader, fy mia.. Men jag och Micke började igår med att var ute på en PW, ca 5 km och idag en på 7 km och sedan gjorde vi övningar hemma, så kommer säkert ha träningsvärk imorgon, hehe!

DSC_2691

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats