Sötsug - kill me!!! | Mia Zetterström, 21 år

Mia Zetterström, 21 år

Annons

Sötsug – kill me!!!

Jag blir GALEN. Ända sen vi flyttade till Norge så är jag sötsugen verkligen HELA tiden, det spelar ingen roll hur mätt jag en är efter en middag jag vill fortfarande ha typ kladdkaka eller brownie å grejer, jag vill ha ALLT hela tiden och det tar kål på mig. För det första har jag inte ens råd att gå och köpa godis hela tiden för det är DYRT. För det andra, ska jag inte ens äta sånt och jag vill inte ens känna av suget efter det. Förstår verkligen inte, så jag går ju och kollar i skåpen hela tiden och äter massa annat för att försöka få stopp på det, men det slutar verkligen inte. Får dricka mer vatten, har hört att det kan hjälpa att dricka vatten, för när man är sötsugen så är man törstig egentligen, sen vet jag inte om det är sant eller om det hjälper, men det kan hjälpa att tro på det 😉

IMG_9625

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats