Påverkar vädret ditt humör? | Mia Zetterström, 21 år

Mia Zetterström, 21 år

Annons

Påverkar vädret ditt humör?

Det är HELT sjukt vad vädret kan påverka mitt humör och min energi. Tror nog att dom flesta påverkas av det här faktiskt, så tror deffenetivt inte att jag är ensam om det, men kan däremot tro att kanske någon mår bättre när det är ett visst väder än vad jag gör när det är de vädret, om ni förstår vad jag menar?

Jag har nog den “vanligaste” påverkan eller vad man ska säga. Jag blir allmänt deppig och trött när det är grått,regn eller småregn.. Känns som att det är mörkt hela dagen. Visst om det är lite mörkt och grått hela dagen men inte regn, det kan verkligen spela roll. Och självklart blir jag jätte pigg och vill bara sprida glädje när det är fint väder med sol och värme, eller egentligen behöver det inte vara varmt, är ju mysigt om det är lite små kyligt i luften och solen lyser. Det är lite vår och höst känsla. Men jag kan också må bra av när det är snö, vet inte om det har och göra med “julstämning” men där handlar det ju också om, om det är ljust och soligt på dagen men minus grader och snö. Tror faktiskt att allt handlar om ljuset då helt enkelt… MEN, hur mysigt är det inte på vintern, man sitter inne med mys belysning, helst en tänd brasa, tända ljus något gott att äta och kanske en kopp te och något bra på tv,n. Då ska det också vara snö ute, eller snöa och vara mörkt, man ser bara ljuset från gatulamporna.

Ja ni… just nu, som det vart hela dagen här. Är det grått, halvmörkt och småregn HELA DAGEN. Man blir ju inte ens sugen på att titta ut med huvudet utanför dörren en sån här dag. Hade t.ex. vart perfekt att ta en långpromenad en sånhär dag man börjar så sent? Men man har inte lust, inte jag iaf. Det är typiskt sånt här väder jag blir deppig av. Jag blir seriöst deprimerad och bara tappar motivationen helt, även fast jag har försökt med att pyssla om mig själv idag med en jätte god frukost, duschat, klippt mina toppar, färgat ögonbynen, gjort en jätte god middag och tänt massa ljus i lägenheten, den är varm och mysig och jag dricker kaffe vid matbordet vid datan, trots det så finns inte orken? Kan också bero på att jag ska gå och jobba kl 22, men jag ville verkligen jobba idag men då var ju jag inställd på 17:30 iofs… Men men 😀 upp med hakan och se det positiva. Vill bara börja träna nu igen, skaffa mitt gymkort och bara kötta, skulle må så mycket bättre då.

Gud vilken depp och djup period jag är inne i nu? Tur att jag har en sån viktig person i mitt liv som stärker mig till topp! <3

ghnj

Såhär ser det ut utanför mig just nu…..

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats