Onsdag 27 November | Mia Zetterström, 21 år

Mia Zetterström, 21 år

Annons

Onsdag 27 November

Rubriken virrar inte längre bort vilket datum eller dag,månad det är… För innan jag skrev rubriken så tänkte jag… vafan är det för dag, datum!? så kollade på datan och då blev rubriken det 😉 jaja.. Nu har jag förklarat det.

Jag ligger faktiskt i sängen, eller ni vet, sitt ligger här. Har faktiskt vart här HELA dagen. Tro det eller ej… Men för det första så sov jag och Micke rätt länge, mycket längre än vad som vi hade tänkt oss.. Men vi somnade rätt sent i natt, precis som alla andra nätter, vi ska alltid kolla på serier eller filmer innan vi ska sova, så antingen fastnar jag eller så somnar jag till det. Inatt fastnade jag.

Sen så åkte Micke iväg innan han skulle börja jobba så jag har legat i sängen och kollat på Onetreehill hela dagen i princip, för jag har inte mått så bra idag, känner att jag börjar bli sjuk, så lika bra att kurrera sig allra från början. Skulle egentligen träffa Pernilla idag men hon åkte på att jobba 🙁 synd det, annars hade det blivit vin ikväll med henne, eftersom att hon åker till Sverige imorgon.

Nu ligger jag inne i vårat supermysiga rum i min supergossiga kofta och låten  “Stay – Rihanna” går varmt i min MUSIC ANGEL. Finns det en bättre låt? älskar den.

Snapshot_20131127_2

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats