New in - skor! | Mia Zetterström, 21 år

Mia Zetterström, 21 år

Annons

New in – skor!

Jag är käääär (som jag är i ALLA mina skor) och jag får verkligen inte nog utav dom, ja, behöver jag säga någonting, titta och njut, jag får använda och njuta 😉

SAM_0298

SAM_0299

SAM_0302

 

 

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. MG

    Hello, ville bara säga anledningen till varför jag inte svarar på dina sms. Som vi båda vet så var jag tvungen att gå vidare efter dig och för att det skulle vara “möjligt” behövde jag ignorera dig helt och hållet för så fort jag hör/ser något med Mia eller bilder på dig osv så vaknar allt gammalt upp till liv igen! Vill bara att du ska veta att jag inte hatar dig på något sätt men det skulle bara vara komplicerat om vi pratade osv osv. Hoppas du förstår vad jag menar! 🙂 sköt om dig! <3

Annons
stats