New in! | Mia Zetterström, 21 år

Mia Zetterström, 21 år

Annons

New in!

Tänkte lägga upp mina nya älsklingar som jag har fått hem. Dom ska jag dels ha på dopet på söndag, älskar såna här skor, och öppna skor är något som jag har ont om! 😀

DSC_1278

DSC_1279

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Dhani

    Jag ville bli arkeolog ne4r jag var liten, var helt inste4lld pe5 det o prodae tom pe5 en arkeologiskutgre4vning i 8:an. Har alltid varit duktig i skolan och fe5tt hf6ra att jag kan bli vad som helst men finns ambitionen de4r? Nej! Vill och har alltid velat leva ett helt vanligt Svenssonliv med hus man, barn o hundar. O de5 kan man inte ha ne5got toppjobb eller en utbildning som inte ger se4kert jobb eller inkomst. De4rff6r jobbar jag idag som underskf6tarska pe5 Hospice SUS efter varierande hf6gskolestudier, men det e4r inte min drf6m. Ne4sta e5r ska jag bf6rja plugga till sjukskf6terska, ff6rskole4rare eller tandhygienist. Inga drf6myrken men bra yrken. Helst skulle jag vara rik o plugga religionsvetenskap och genusvetenskap hela livet, jobba idellt pe5 djurhem och ste4lla upp som expert i olika program. Se5 blir det inte, men lycklig, det e4r jag e4nde5 =)

Annons
stats