Någon har snott min fb! | Mia Zetterström, 21 år

Mia Zetterström, 21 år

Annons

Någon har snott min fb!

Vill bara upplysa alla om att någon har snott min FB och gjort konstig/äcklig profilbild och skriver en massa skit till mina närmaste vänner, och vet inte om dom har gjort det till flera genom mailen, men vad jag kan se. Jag kommer inte in på min, eftersom dom ändrat lösenord, men håller på och fixar tillbaka den, men först spärrade jag den en liten stund. Verkar som att det är någon som känner mig, är så jävla ledsen. För jag tycker sånt här är så jävla läskigt, att någon kan se alla privata saker, alltså tillgång till allt som är mitt, mina bilder och allt sånt. Ni vet, jag har ju så att om man inte är vän med mig på fb så kan man inte se något och därför är det skit läskigt nu när någon har tillgång till allt.

Men så ni vet, så är det inte jag som gör sådär på min fb, det är någon annan jävel som tycker det är skit kul, ska anmäla och spåra det där nu, så kommer det fram vem det var, och då åker den fast, så tack för att det går och göra så. Usch!

facebook

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats