Mitt hår genom tiderna! | Mia Zetterström, 21 år

Mia Zetterström, 21 år

Annons

Mitt hår genom tiderna!

Ja… Nu ska jag äntligen publicera detta inlägg om vilka hårfärger och frisyrer jag haft och det är ju så olika, jag har haft extensions, icke extensions, rakad sida, page, längre och kortare eget hår osv.. Så det är ju en hel del och kommer nog inte ta detta iordning och vet inte om jag kommer få med allt, men kommer ta från när jag var svarthårig typ första gången eller något för jag var det ett tag sedan och sen har man gjort någon blond eller röd slinga i luggen osv.. Och jag har gått tillbaka till svart många gånger om men visar bara svart, rött, slingor, blont, sidecut, page osv.. 🙂

DSCF7578

Såhär har jag väl för det mesta sett ut, dock en gammal bild men här är jag svart hårig och löshår, och såhär såg jag ju också ut nu innan jag färgade det idag som ni vet 🙂

DSCF7829

Det blev en sidecut och hade satt i rosa slingor i löshåret.

DSCF8081 - Kopia

DSC06002

Rödbrunt överhår med svart underhår, löshår och hade kvar sidecuten!

IMG_7757

Svarthårig färgade jag mig igen och sedan en slinga i luggen, varade ej länge, är så när jag håller på eftersom att jag är frisör så helt plötsligt kan en slinga komma i luggen men nästa gång jag färgar utväxt eller liknande så ryker den igen! hähä..

IMG_7286

Helsvart och inte löshår

DSC01453

Var ju också väldigt blond förut och det var som mitt svarta då, jag var blond hela tiden och färgade aldrig något annat, prövade på brunt men det blev fort över till det blonda igen, och det har vart med extensions, lugg page osv osv.. slinga i luggen osv.. Detta var alltså längesen från jag var 12 var jag såhär blond till 15 år.

IMG_8897

Sen för exakt ett år sedan så ville jag pröva på att bli blond igen alltså från svart så då var det bara att börja bleka igen fast med slingor..och det gick succesivt så här är lite bilder under den perioden

Pictures15

Pictures16

IMG_8949

IMG_9131

Blev sedan blont långt löshår.

DSCF5638

Blev rödhårig från det blonda

IMG_9813

IMG_9831

DSCF6854

Blev rött och page

IMG_0187

Fortfarande page och färgade håret till brunt och sedan snabbt till svart igen.. som jag vart tills nu och blev sedan långt med extensions!

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Simone

  Hej! När du hade röd page,var den uppklippt något eller bara klippt rakt av? Lika långt bak som fram? Väldigt snygg frisyr på dig!

  1. zeta

   Hej! Ja det var den. Det var kortare i bak än i fram sen hade jag även kippt upp över håret i bak så man kunde fluffa till den lite 🙂 Tack så mycket 🙂

 2. Victoria

  Hej! Hur långt löshår hade du på bilden “Rödbrunt överhår med svart underhår, löshår och hade kvar sidecuten!” och hur långt var det när du hade det där arielröda håret :)? jätte tacksam för svar så fort som möjligt! 😀
   

Annons
stats