Min senaste tid. | Mia Zetterström, 21 år

Mia Zetterström, 21 år

Annons

Min senaste tid.

Som ni ser har jag inte direkt vart så aktiv här på senaste. Har vart mycket och har hänt runt om kring och mycket jobb. Men jag är väl mest aktiv på Instagram @miazetterstrom.

Kommer fortsätta uppdatera här, men när jag känner själv att jag har tid och lust.

PicMonkey Collage

1. Jag och Elin förra helgen innan utgång. 2. Skaffade mig en ny bebis som jag är sjukt nöjd med. 3. Alla hjärtans dag firande med min livskamrat. 4. En hemmagjord Mango smoothie jag gjorde (sjukt god).

vghnjkm

1. Min andra familj. Elins mamma och Elin, innan vi ska ut på galejj. 2. Min Mamma & Elins familj var här och hälsade på. 3. Jag och Mamma sitter och har kvalitets tid på mitt jobb. 4. Är superglad när min mamma hade kommit hit.

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats