Min kväll - Träning! | Mia Zetterström, 21 år

Mia Zetterström, 21 år

Annons

Min kväll – Träning!

Hallååååå!

Innan jag började med maten så åkte jag in till Rusta och köpte mig ett fitness set som bestod utav pilatesboll, yogamatta och såna här gummiband, plus en dörrtrapets, jävligt nice. Kanske inte blir så mycket till användning nu när jag har gymmet, men sen i norge är det perfekt då jag inte kommer iaf köpa ett gymkort det första jag gör när man inte vet hur mycket tid dels man kommer få över och ven vet.. man kanske åker hem efter en månad, inte för jag tror det. Men väntar ett tag med det iaf, Nu kan jag träna på andra sätt 🙂

Efter middagen åkte jag in och mötte upp Sarah på gymmet och då körde vi rygg & biceps och det gick bra. Efter det åkte vi hem till Sarah och mötte grabbarna där också, satt och kollade på en massa filmer på rackartygarna och dom är ju för sköna alltså. Nu blir det snart sängen och kolla arrow medans man har ögonen öppna, imorgon blir det fika på dagen om det är sol sen blir det boxning 😉 YEAH!

IMG_9164

IMG_9155

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats