Min helg. | Mia Zetterström, 21 år

Mia Zetterström, 21 år

Annons

Min helg.

Min helg har vart väldigt bra faktiskt.

Började med att jag jobbade ett kort pass på Fredag 12-18, jätte skönt att göra det en Fredag ändå. Gick hem efter jobbet och fixade till mig för att jag och Micke skulle då till den andra Restaurangen min chef har, som jag skrev då. Vi kom dit och blev så uppvaktade och ompysslade som aldrig förr. Vi bestämde inte varken mat eller dricka, var bara att sätta sig och få allt serverat och man blev mer och mer överasskad över precis varje rätt och dryck. Vi åt då fem rätters och olika slags vin eller dryck till allt. Jätte mysigt. Elin kom sedan dit när vi hade ätit upp och bara satt och umgicks. Vi satt där ett tag och sedan gick vi till mitt jobb då. Där vi då träffade lite jobbarkompisar som vi tog ett glas med innan stället stängde.

På Lördagen måste jag erkänna att jag var lite seg från gårdagen, men sov ganska länge så det gick som tur över. Gick då och jobbade kväll, som var en bra kväll. Dock lite seg ibland men det var en bra jobb kväll faktiskt. Jobbade med favoriterna och det var hyffsat lugnt men ändå folk.

Idag är det Söndag och jag och Micke sov till TRE!? herregud, inte meningen alls. Men så blev det iaf. Så vi har ändå inte hunnit gjort så mycket, fast vi har ändå solat,gymmat,handlat, lagat mat och sedan gick vi faktiskt på Bio, The Hobbit blev det. Den var bra 😉

Nu ligger vi här i sängen med raggsockor, pyjamasbyxor och en sovtröja med tända ljus (eller jag gör det) Det är så kallt här nu och vi bor i ett gammalt hus, fast nyrenoverad lägenhet, men det pyr in lite kyla här och var, buuuurrr….

PicMonkey Collage

yhujiolpi

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats