Min dag. | Mia Zetterström, 21 år

Mia Zetterström, 21 år

Annons

Min dag.

Idag kom jag iaf upp i hyffsad tid, önskade att man kom upp 9:30 varje dag (det är faktiskt tidigt för mig ;)) nej men man jobbar ju så att man inte riktigt kan gå upp den tiden, synd det. Men det var skönt iaf. Jag och Micke gick då upp, kokade ägg, satte oss i soffan och kollade på nyhetsmorgon. Sedan tog vi oss till gymmet och köttade ett rygg/biceps pass + mage. Efter det gick vi hem och gjorde oss en ägg och bacon lunch, MUMS. Min favvo, och det är mättande 😉

Vill verkligen komma igång med träningen på riktigt, blir mest trö träning nu, och jag hatar det. Men alltid efter gymmet och under tiden så är jag så jävla lycklig och det är så jäkla skönt. Och då säger vi jämnt “nu jäklar måste vi hålla det här” så tappar man det sen. Kommer liksom aldrig in i det igen som förr. Tror det är pga jobb tider osv osv… Vet inte. Iaf… Nu vill jag att det ska hålla sig 😉

IMG_1642

IMG_1634

Ser inte ut som förut direkt, men ska komma tillbaka och lite till 😉

IMG_1644

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats