Min dag! | Mia Zetterström, 21 år

Mia Zetterström, 21 år

Annons

Min dag!

Har vart helt underbar. INGEN stress överhuvetaget, och jag njöt av att inte ha några måsten eller stress i mig idag. Hur underbart är det inte? För oftast så om man är stressad och har mycket måsten hela tiden så är man ändå stressad inombords när man har en helt fri och ledig dag och då njuter man inte. Det måste alla börja lära sig mera av, att njuta av livet. Jag har verkligen lärt mig under den här tiden att ta vara på varje sekund man får av sömn, sol, träning, mat och sin kärlek och man får inte glömma bort sig själv 🙂

Jag har iaf på förmiddagen legat i solen med älskling och bara tagit det lugnt, sedan drog han till jobbet vid 15, då låg jag kvar och då blev det ännu mer sol och värme. Sedan har jag facetimat med min underbara vän Sarah i typ 1-2 timmar? vet inte, men känns sjukt länge, haha. Sedan har jag faktiskt gjort en BUDGET, haha vuxenpoäng så det slår härliga till. Men fan vad smidigt och skönt, jag gillar ändå att ha kontroll, och oftast har man sällan kontroll över sina pengar, right? Är väl inte ensam om det?

Så jag gjorde mig då en budget och vart överasskad över hur mycket man ändå kan spendera på mycket man vill och ändå spara en massa pengar 😉 ni borde pröva vettja. Så nu ska jag testa i iaf 1 månad och se hur det går 🙂

IMG_0045

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats