Lite svar på kommentarer! | Mia Zetterström, 21 år

Mia Zetterström, 21 år

Annons

Lite svar på kommentarer!

Hejsan! Jag heter Angelica och är 13år. Jag gjorde ett misstag och klippte av mitt långa hår…nu ångrar jag mig massor och har hört att ni på eran salong kan göra en hårförlägning. Så jag undrar om ni fortfarande kan göra det, och tål de ”nya” håret värme (dvs. Hårfön, platttång, locktång osv.) och täl den toningar och färgningar? :)
Mitt förra hår: Klicka HÄR
Mitt hår nu: Klicka HÄR
Hur mycket kostar det också? :P
Hoppas du hör av dig! Jag bor i Norrtälje också så jag kan svänga förbi och hälsa på också :)

 

Jag läser även din blogg och den är super bra! Så om du tar denna fråga där så hör jag det :P
Kram Angelica!

Svar:

Hej Angelica!

Ja, precis. Vi håller på med hårförlängningar. Håret tål värme då det är äkta hår, men tar självklart skada utav det precis som ditt egna. Det tål toningar och färgningar sålänge man inte ljusar upp det och ska göra det blont eller sålänge man inte använder blondering på det, då kan det ta stor skada. Vi tar från 3000:- att göra en förlängning och då är det med hår och arbetskostnaden. Skulle vara jätte bra om du hörde av dig till salongen på 0176-19700 och bokar in “ett möte” med mig att kolla hur mycket hår som behövs och vilken färg 🙂 Tack så mycket! 🙂

Hej!
Jag tänkte bara höra vad det kostar att förlänga håret hos dig?:) och även vad det kostar om man har eget hår med sig? Hoppas
Verkligen på svar :)

Svar: Hej! Det kostar från 3000:- beroende på hur mycket hår man ska ha i. Det diskuteras med kunden och är också beroende på hur mycket man ska sätta i, men ca från 2000:- är det då 🙂

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats