Ledig dag! | Mia Zetterström, 21 år

Mia Zetterström, 21 år

Annons

Ledig dag!

Åh, herregud vad jag faktiskt längtat till denna dag, för idag är jag ledig. Rätt konstigt att man längtat så när jag snart kommer vara ledig jätte länge, brukar dock inte bli någon lugn och ro när man är hemma dårå, eftersom att man ska träffa alla och göra en massa, det är inte riktigt så att man ligger i soffan och glor på film 😉 Och DET ska jag göra ikväll med min älskling, som jag inte träffat på hela veckan knappt, eftersom att han har jobbat dag, och jag har jobbat kväll. Så vi har verkligen gått om varandra eftersom att när han slutar börjar jag, när jag slutar sover han. Så det är väl mest det jag längtat till 🙂

Jag ska ta tag i tvätten, gå och sola, duscha och fota lite här hemma på nya grejer osv idag… 🙂

DSC_3494

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats