Klippning och lockigt! | Mia Zetterström, 21 år

Mia Zetterström, 21 år

Annons

Klippning och lockigt!

Igår tog jag ut en tjejs hårförlängning och sedan klippte jag av hennes hår till en page, blev hur snyggt som helst, gjorde en lite stripig/ruffsig sådan. Sen har jag bilder från Sarahs frisyr som jag gjorde på henne i Fredags. Lockade hennes och satte upp det lite granna! 🙂

Kontakta mig på Miazfrisor@live.se

Pictures8

Pictures9

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. lifeiswhatyoumakeit.

    Är du duktig på att slinga utväxten? Läskigt att göra själv… Men ser förjävligt ut när den blir för lång (utväxten alltså), men orkar inte slänga iväg en tusenlapp på det. Och vill ha kvar min färg. Den är sexig … Hähä. Några tips om jag ska göra hemma/låta nån kompis göra? :*

Annons
stats