Härliga lediga dag. | Mia Zetterström, 21 år

Mia Zetterström, 21 år

Annons

Härliga lediga dag.

Idag har jag vart leeeedig och imorgon med. Helt underbart faktiskt. Idag så sov jag ut, kanske lite för länge. Sedan har jag faktiskt inte gjort så mycket, ganska skönt. Tog mig ut på en promenad i “vårsolen” kändes det som, men blåste en del. Pratade med Mamma i telefon, lite med Alicia och bara hade det rätt skönt. Uppfriskande faktiskt. Gick sedan hem och åt lite. Hängde med Elin och bara snackade en massa skit, kollade på gamla bilder, alltid nice. Vi tog oss sedan till affären för att sedan laga lite mat.

Nu ligger jag i sängen efter PH tittande och rätt nöjd. Lite läsning innan sovdax 🙂

hnjkm

Lite skillnad här i norge (bilden ovan) än i Sverige (bilden nedan) som är från i Fredags när vi åkte till Östersund.

bnmjkl

DSC_3812

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats