Hår och Frisör frågestund! | Mia Zetterström, 21 år

Mia Zetterström, 21 år

Annons

Hår och Frisör frågestund!

Tänkte då köra en frisör och hår frågestund alltså om ni har frågor om ja, egentligen allt inom hår och frisör så kan ni fråga mig i denna frågestund 🙂 T.ex. vad någonting kostar eller om ni har frågor ang. någon behandling som t.ex. färgning, hårförlägning osv… Så fråga på nu när ni har chansen, eftersom att ni frågar hela tiden och många har ingen blogg som man kan svara i..

Alltså FRÅGESTUND

Kategori: HÅR & FRISÖR

Namnlös

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. marie cardyan

    Hej undrar  hur jag beter mig för att gå från brunrött hår till blont igen? Om jag går till frissan kan dom göra mig blond då? Om jag gör det hemma hur gör jag då? Läste någonstans om en tjej som gjorde et själv hemma men hon var brun i håret. Hon använde 2 förpackningar Ultrablond från mod sedan tog ett till att ta bort ev efterspår av röda o gula färger sedan avslutade hon med pärlblond i hela håret. Kan detta funka på mitt hår??? tacksam för svar.
     
    Mvh Marie

  2. Stephanie

    Hmmm .musiksmaken var ett ste4lle de5 vi e4r ve4ldigt olika ser jag e4ven om vi verkar ha myekct annat gemensamt. Dream Theatre e4r ve4l det som kommer ne4rmast min musiksmak av det som du gillar Tur att smaken e4r olika Kramar//Lena

Annons
stats