Godmorgon Tisdag! | Mia Zetterström, 21 år

Mia Zetterström, 21 år

Annons

Godmorgon Tisdag!

Sitter nu och äter frukost för första gången i våran nya lägenhet, som är så mysigt så man vill inte gå här ifrån… Sitter här med mina sambos Elin & Lucas och kollar på SVENSKA 4an faktiskt som vi har, helt underbart. Den har man saknat mest känner man nu, och speciellt nu när alla bra program börjar på hösten och vintern.

Idag är jag ledig så ska faktiskt gå och sola, som bara ligger runt hörnet (solarieöarna alltså) 😉 Sen ska jag nog ta mig till gymmet om jag orkar, efter allt uppackande av alla saker, men skulle behöva komma till ikea, men det blir när Micke kommer hem från jobbet!

Snapshot_20131022

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats