Godmorgon Måndag! | Mia Zetterström, 21 år

Mia Zetterström, 21 år

Annons

Godmorgon Måndag!

Namnlös

Sitter här i soffan och har ätit lite frukost och kollat på både nyhetsmorgon och kollar nu på efter tio. Väldigt skönt att komma upp i tid idag, även fast jag hade ställt klockan på 10. Vaknade först 08:30 och bara låg och snurrade i sängen, sedan ringde Micke och sa att reparatören till tvättmaskninen skulle komma NU så du måste gå upp, så då gjorde jag det vid 9 ca. Men dom skulle sedan komma innan 12, haha. Men då kom jag ju upp iaf.

Jag ska nog röra mig och sola snart, ska nog ta och gymma också. Sen ska jag faktiskt gå och klippa mig hos en FRISÖR. Lite nervös faktiskt, haha. Alla som klippt mig innan har jag känt eller så jobbade jag med dem, så kunde skrika på dem om det blev fel, haha nejdå. Men aldrig såhär, men det blir nog bra. Måste klippa mig alltså, ser förj*vlig ut i topparna. Och måste klippa igenom hela håret, han kommer skratta, för det är så ojämnt överallt. Och jag som ska vara frisör, herregud!

IMG_9433

Dax för rygg idag, ser dock inte ut såhär längre. Och idag blir det två gympass 😉 gryyymt!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats