Frågor & Svar! - Hår! | Mia Zetterström, 21 år

Mia Zetterström, 21 år

Annons

Frågor & Svar! – Hår!

Hej undrar  hur jag beter mig för att gå från brunrött hår till blont igen? Om jag går till frissan kan dom göra mig blond då? Om jag gör det hemma hur gör jag då? Läste någonstans om en tjej som gjorde et själv hemma men hon var brun i håret. Hon använde 2 förpackningar Ultrablond från mod sedan tog ett till att ta bort ev efterspår av röda o gula färger sedan avslutade hon med pärlblond i hela håret. Kan detta funka på mitt hår??? tacksam för svar.
 
Mvh Marie

Svar: Hej Marie!

Ja, om du går till frisören kan dom göra dig blond på bästa sätt så det inte sliter på håret liks mycket. Ifall du gör det hemma så sliter det deffenetivt mycket mer på håret. Man ska inte hel bleka håret direkt och absolut inte flera en, en gång. Man ska alltså inte göra det alls. Hos frisören så gör man det succesivt och bleker mycket tunna slingor och blekning hos frisören är skonsammare och dom kan det. Jag tycker att du ska gå till frisören och se vad dom säger, men att göra det succesivt för att inte slita lika mycket på ditt hår och sedan använda silver schampo för att få bort det gula.

Mvh Mia!

Här är en tjej jag blekt slingor på från rött och ska bli blond, och här har jag slingat en gång.

Pictures7

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats