Frågor & Svar - Extensions | Mia Zetterström, 21 år

Mia Zetterström, 21 år

Annons

Frågor & Svar – Extensions

Fråga från Ida:

Har lite frågor om att sätta in extensions, sätter du in ring hair extensions eller vilken metod använder du? hur mkt kostar det? och hur lång tid tar det?

Svar: Jag använder mig utav keratin wax :) och det kostar 2000:- eller 2800:- beroende på vilken kvalité du vill ha. Om du är helblond så blir de, det dyrare håret eftersom att det andra i blont inte funkar någe bra. Men om man har mörkt så spelar det nästan ingen roll om vilket du tar, fast det som kostar 2800 är ändå mycket bättre självklart. Det är lättast om du mailar mig på miazfrisor@live.se om du vill ha svar på frågor :) Det tar 2 timmar att sätta i det ca. Och priserna är med 100 slingor! :)

Pictures37

Pictures38

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. valeico

    Sje4lv bor jag i stan och har e4nde5 de he4r i tre4dge5rden. Jag blir dock inte glad ff6r de e4ter upp mina grf6nsaker, mina rosor, mina tulpaner och mycekt annat vackert. Jag e4lskar mina blommor och blir se5 ledsen varje ge5ng jag kommer ut och hittar varenda knopp uppe4ten. Ve5rpense9er hamnar hf6gt upp ff6r annars blir de uppe4tna och uppdragna ur krukorna.Jag har faktiskt le4rt hunden att jaga bort dem. Nu ska det bli staket. Ff6r att he5lla hunden inne och re5djuren ute.

Annons
stats