Första dagen på lovet! | Mia Zetterström, 21 år

Mia Zetterström, 21 år

Annons

Första dagen på lovet!

Första dagen på lovet idag, och känner ändå att jag vill utnyttja mitt sista höstlov och det blir nog inte så mycket av dom andra “loven” framöver heller, men jag hade en bra första dag iaf.

Började dagen med att storstäda här hemma och göra fint, sen kom min älskade Sarah hit och drack kaffe med mig. Vi beslöt oss sen att åka till Uppsala till Chilli och Ikea, så det blev lite saker som följde med mig hem iaf. Jätte väggklocka, vardagsrums matta, lite ljusstakar m.m.. Riktigt nice! Ni får se bilder imorgon när allt är på sin plats!

IMG_2798

IMG_2804

En dålig  bild på ljustakarna

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats