Färgning - Före & Efter | Mia Zetterström, 21 år

Mia Zetterström, 21 år

Annons

Färgning – Före & Efter

Igår var jag hos min bästa Sarah och färgade hennes hår. Innan jag färgade henne så hade hon en väldigt mellan brun, neutral färg. Hon ville ha det mörkare med en “touch” av rött, och det fick hon oxå 😉 Hon hade en väldigt lång utväxt som var mycket ljusare än hennes längder så jag la en färg som var ca 3-4 steg mörkare än den färgen jag skulle lägga i längderna, eftersom att rött blir ljusare än om jag hade lagt bara en brun färg med samma ljushetsläge. Så det blev lite mörkare i botten än längderna, men inte mycket. Men det tycker jag är skit snyggt.

Jag har ju då vart så dålig och tagit dom här bilderna med mobilen, så bilderna ljuger sååååå mycket. Och det är rödare och finare färg i verkligheten 😉

Pictures35

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats