En lång paus.... | Mia Zetterström, 21 år

Mia Zetterström, 21 år

Annons

En lång paus….

Som ni säkert har märkt, så har jag haft en blogg paus, eller jag säger inte att jag tar upp den här pausen nu heller, men jag ska försöka ta och göra det..

Jag känner inte att jag vill för att jag känner att jag måste, jag vill skriva inlägg, lägga upp bilder när jag känner för det.. Men det började när jag åkte hem till Sverige, då kom allt ivägen och jag hade inte tid eller lust att blogga då 🙂 Är mest aktiv på instagram (miazetterstrom heter jag där då.) 

Men iaf så har det hänt mycket, vi har haft kompisar som vart här på besök, man jobbar och inte gör så mycket mer, vi har köpt en stor säng & tv, det var efterlängtat… Jag har inte kommit igång med träningen ännu, som suger hårt. Men den ska jag komma igång med nu, VERKLIGEN. Ska börja på Maxpuls som är ett crossfit gym, då jävlar.

Vädret här suger, hela juli har mestadels regnat bort, visst vi har haft mycket fina dagar också, men mest i maj början av juni, men dom säger att finaste sommaren här är i Maj, Augusti och September… Får se det då 🙂

DSC_2791

Jag saknar er så jag dör!!!

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats