Daily workout app! | Mia Zetterström, 21 år

Mia Zetterström, 21 år

Annons

Daily workout app!

Abs övningarna jag delade med mig av till er, dom dagliga övningarna finns i en app. Och det finns inte bara för abs det finns arm,ända,ben,cardio,yoga och hela kroppen workouts att ladda hem. Och det är faktiskt dom bästa tränings apparna jag har, och dom är PERFEKTA för hemma träning. Jag använder oftast abs och rump appen då. Men då blir det lite lättare för er att hänga med oxå 🙂 Men jag rekommenderar att söka på “daglig workout” så kommer alla upp 🙂

2074-1-daily-ab-workout-free

daily-workout-apps

best-android-apps-for-staying-healthy-daily-ab-workout-free-120427

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=pdPjVmVnn4k[/youtube]

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats