Dagens fråga! | Mia Zetterström, 21 år

Mia Zetterström, 21 år

Annons

Dagens fråga!

dagens-fråga

Varför var jag i Norge?

Jo, varför jag var i Norge var för alla andras svenskar anledning att åka till Norge. Jobb. Jag och Micke ska börja jobba i Norge och alltså ska vi flytta dit i slutet utav Mars. Jag var där och provjobbade denna helg då en Restarang hörde av sig och var intresserade utav att jag skulle börja hos dem och ville då att jag skulle komma till dom denna helg, så vi åkte dit över helgen och jag jobbade Fredag och Lördag. Det gick riktigt bra tycker jag och trivdes mycket bra med mina framtida kollegor, framtida hemort och allting. Allting var hemtrevligt och mysigt. Och det är mycket viktigt för mig att jag trivs, visst det är det ju för alla. Men för många räcker det om det är ok, och jag måste älska allt för att jag inte ska gå i depression. Och detta älskade jag och vill åka NU. Så vi håller på och letar lägenhet och jag har skrivit till en ikväll och får se om vi får någe svar 🙂 Hoppas på det. Jag kommer hålla er uppdaterade om allting 😉

DSC_1974 - Kopia

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats