Dagens fråga! | Mia Zetterström, 21 år

Mia Zetterström, 21 år

Annons

Dagens fråga!

dagens-fråga

Vad tycker jag om det här med hästkött i blandfärs osv, i det vi köper?

Det är väl det som sitter på “snack tapeten” nu för tillfället. Och på ett sätt så förvånar det mig inte, jag skrek inte rätt ut när jag fick reda på det, alltså jag blev inte chockad tror jag nog att det berodde på. Medans alla pratar om det helt hysteriska och galna och uppspelta så lyssnar jag på dem och säger typ inget. MEN det behöver inte betyda att jag tycker att det är OK. Men jag tänker inte sluta köpa köttfärs osv… Även fast det står att det är svensk, det och det köttet i, så och så många procent utav det, så känns det ändå inte som att man kan lita på det, eller är det bara jag som känner så? Dom har ju inte skrivit ut innan t.ex. “30 % häst” Inte för att kanske alla fabriker och dom som gör detta vet om att det är hästkött i det köttet dom får, från kanske andra länder. Men jag tycker att det är riktigt vidrigt för jag vill inte äta kött, inte om jag vet om det iaf. Alla vi har säkert ätit mycket häst och säkert mycket andra konstiga djur i våra dagar utan att vi vet om det. Men det man inte vet skadas man inte utav. Men det är vidrigt att ha det i åtanken. Och sen bara för att det var Findus Lasagne som kom på tal först med detta så tror alla att det är så i alla lasagne, till och med egen gjord eller? Nej men det är ju färsen, men man ifrågasätter inte om det t.ex. skulle vara spaghetti med köttfärssås?

Vad tycker ni? Tycker ni att det är ok, eller inte ok?

tecknad_for_hast_for_rolig_hastracer_rinnande_inbjudning-rbd4bff6cfff048f387dab586d244ea90_8dnm8_8byvr_512

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats