Bästa födelsedagspresenten! | Mia Zetterström, 21 år

Mia Zetterström, 21 år

Annons

Bästa födelsedagspresenten!

När jag fyllde 20 i Juni så var vi hemma i Sverige. Micke var bara hemma över helgen då jag fyllde år, men jag stannade i ca 10 dagar, som kändes mer som 2 dagar, eftersom att tiden gick så fort, men gud så kul och underbart allt var.

Iaf så skulle inte detta inlägg handla om det, det skulle handla om den fantastiska presenten jag fick utav min älskling. Jag fick Helkroppsmassage 60 min, Ansiktsbehandling 30 min och spa, på Trondheims finaste och äldsta Hotell, Brittania hotel. HELT magiskt underbart var det. Massagerna var gudomligt sköna och avslappnande, det var verkligen behövligt då man hade jobbat mycket, jag bokade in det så satt jag visste att jag skulle vara helt mör i kroppen.

Efter jag hade vart på behandlingarna kom Micke efter han hade slutat jobba. Vi tog oss några glas Champagne och åt massa gott som toast och jordgubbar doppade i choklad, vilken romantiker man har till karl 😉 Vi bastade, simmade, bubblade och bara mös. Tack hjärtat för att just du är min, den finaste killen som finns!

IMG_0330

IMG_0334

IMG_0343

IMG_0351

IMG_0355

IMG_0363

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats