28.5.13 | Mia Zetterström, 21 år

Mia Zetterström, 21 år

Annons

28.5.13

Nu är jag hemma och är ny duschad och mätt efter dagens jobb dag. Riktigt skönt att jobba dag såhär faktiskt, man slutar ju jätte tidigt (mellan 17:30-18:00) 😉 myyyyycket tidigare än när man jobbar kväll och kommer hem på natten och vänder på dygnet. Man hinner ju göra mycket mer när man jobbar dag, det gillas 🙂 Även fast man inte vill på morgonen så går det över så fort man kommer dit 🙂

Jag tänkte inet göra någe speciellt än att bara vara hemma och chilla och glo runt på datan, måste boka tåg biljetter hem också, NÄSTA VECKA är det redan jag åker hem en sväng, ååååh vad jag längtar, ni anar inte.. Kommer bli så himla kul att träffa alla och vara hemma bara. Inte ofta man åker HEM på semester haha. Så då blir det fira min 20-års dag, fyller liksom 20 nästa vecka redan också, herregud. Sedan blir det mina tjejers student, ska bli så jäkla rolig vecka, så ser ju fram emot det någe sjukt!

IMG_9995

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Pärcie

    Det går bra! Jag pluggar för fullt 🙂 allt sker i mitten på juni så nu gäller det att ligga i 🙂 och snart kommer du hem också!!! 😃😃😃😃 lova att höra av dig så vi kan ses! Puss

Annons
stats