25.09.14 | Mia Zetterström, 21 år

Mia Zetterström, 21 år

Annons

25.09.14

Redan Torsdag idag. Veckorna går så sjukt fort. Idag har jag bara uträttat en massa ärenden, så det känns skönt att ha sånt gjort. tar ju inte alls lång tid att göra det men man drar sig ifrån att göra det hela tiden, varför gör jag det? Som t.ex. att jag ska till banken för att snacka om mitt kort har jag tänkt att göra i 1 år? men kom dit idag? 1 år, kom igen? haha. Gick upp med Micke imorse och åt en riktigt god frukost innan jag tog mig till läkaren, som gick bra. Sedan efter det satte jag mig med räkningar och betalade allting som ska betalas för den här månaden, riktigt skönt det också att bara göra det klart samma dag som löning. Sedan var jag somsagt till banken. Nu sitter jag här vid datan och fixar lite och dricker mig en kopp te innan jag ska göra ordning för mat då jag ska och jobba 17:30, skönt att börja den tiden idag istället för 22 igår och då blev det också att jag jobbade 2 timmar, värt…. men så blir det ibland inom restaurang. Så nya tag idag och känner mig sjukt taggad faktiskt. Känner att den här hösten och vintern kommer bli riktigt bra. Trvis som fan i våran lägenhet och den blir bara mysigare och mysigare. Kommer bli många mysiga hemma kvällar med hjärtat framför en film och god mat. Två av mina bästavänner kommer att bo här och jag kommer att nöta sönder dom, haha. Kommer bli bra med jobb, dels har jag och Micke sagt att vi ska göra mer utflykter när vi är lediga tillsammans, speciellt fjällturer, när man har en sån vacker natur här så måste man ju passa på? Så på Söndag blir våran första för i år? sjukt….

10716196_10152497480984682_1994588102_n

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats