21.5.13 | Mia Zetterström, 21 år

Mia Zetterström, 21 år

Annons

21.5.13

Gud vad dåligt samvete jag har för att jag inte bloggar som jag ska nu för tiden… Men för det första så har jag jobbat så mycket och för det andra så gör jag inget när jag är ledig som jag kan blogga om, iaf inte nu den senaste veckan. Kollade på min mobil i kamera albumet och där var senaste bilden längesen känns det som 😉 haha. Men ska försöka bli bättre, eller jag måste bli bättre. Men jag fixar mig inge om jag inte ska jobba och tar ändå inge roliga bilder, men det kommer. Kommer några bomber då och då 😉

IDag var vi faktiskt över på Svenska sidan efter nästan 2 månader 😉 Vi var bara över till Åre för Micke skulle till banken där. Så vi passade på att handla lite och sånt. Och äntligen har jag köpt mig ny mascara för jag hade bara en dålig vattenfast som jag hatar, har ju inte behövt använda mascara när jag haft förlängda fransar, men nu har jag ju inte det och jag saknar det oerhört, mycket skönare och SNYGGARE, alla borde ha det 😉 speciellt ni som tar på er lösögonfransar varjedag, det är inte snyggt alltså, och jag lovar att det blir dyrare i längden 😉

DSC_2429

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats