16.09.14 | Mia Zetterström, 21 år

Mia Zetterström, 21 år

Annons

16.09.14

PicMonkey Collagenn

Kvällen har spenderats mesta dels vid köksbordet, framför datorn med en smoothie och kalendern för planering och kom ihåg grejer. Har också städat upp här hemma så det känns lite fräshare, skönt. Micke och jag tog oss sen till mataffären och köpte oss middag som blev våran specialare…(Lax) Ett utav våra “huvdudrätter” haha…

Ligger nu i sängen och har kollat PH. Micke drar snart och jobbar natt, men jag kommer nog somna direkt när han gått utanför dörren då jag är svin trött, sov ingenting på dagen när jag kom hem heller. Men skönt att somna ovaggat när det är jobb imorgon 🙂

På Torsdag är jag ledig, då ska jag baka kanelbullar tänkte jag 😉 måste bara få tag på en kavel!

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats