1 år i Norge. | Mia Zetterström, 21 år

Mia Zetterström, 21 år

Annons

1 år i Norge.

Nu idag, för ett år sedan. Gick flyttlasset från Sverige hit till Norge, till Trondheim. Gud så sjut fort det har gått, när vi åkte hit sa vi “ja vi är väl där i ca 1 år eller mindre” Nu sitter vi här och har inte direkt planer på att flytta hem, inte i nuläget iaf. Visst ibland känner jag att jag börjar bli klar här, men en sommar till iaf. Mycket som har hänt på 1 år iaf. Jag har hunnit med att bo i två olika lägenheter och med olika sambos. Fick äran att bo med min bästavän Elin också i ca 5 månader. Den tiden hon var här gick alldeles för fort och vi hann inte md att göra allt, tycker jag. Men men… Får se vad resten av denna resa i livet har att bjuda på.

20130403-225819

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats